Activitati Outdoor

Activitati Team Building Outdoor

Lista activitatilor ce se desfasoara outdoor

Activitati extreme

 • Paintball – aceasta activitate care face parte din categoria sporturilor extreme este la mare cautare printre grupurile care doresc sa se bucure de frumusetea jocurilor de echipa. Aceasta este una dintre activitatile ideale pentru un teambuilding. Paintball-ul consta in impartirea participantilor in doua echipe dotate cu arme cu bile de vopsea, care vor fi folosite la impusarea adversarilor, in scopul apararii. Adrenalina si distractia nu lipsesc niciodata din acest joc. Poate avea loc in spatii special organizate si numai atunci cand intregul echipament de protectie este disponibil.
 • ATV – plimbarile cu ATV-urile sunt de asemenea foarte populare, avand in vedere ca aceste vehicule ofera posibilitatea plimbarilor pe trasee cu teren accidentat, fara efort. Aceste vehicule au stabilitate si putere de tractiune si pot transporta una sau doua persoane. ATV-ul este vehiculul ideal pentru activitatile de echipa in aer liber, precum cursele cu obstacoe, predarea stafetei sau drumetiile precum parcurgerea traseelor montane sau orientarea turistica.
 • Pllimbarea balonului – aceasta activitate este distractiva, dar necesita si abilitati de creare a strategiilor. Presupune impartirea pe echipe a participantilor si formarea unor cercuri umane. Acestia vor primi cat un ghem de sfoara pe care il vor arunca intre ei, formand o retea cu ajutoroul sforii. In mijlocul acesteia va fi amplasat un balon care mai apoi, va trebui sa fie transportat pe o distanta data, fara ca acesta sa cada. Aceeasi sarcina poate sa fie realizata si cu oua, farfurii, etc.
 • Fotbalul extrem – munca in echipa este esentiala pentru realizarea acestei activitati. Participantii vor fi impartiti in echipe de cate doi, fiind legati de cate un picior, astfel incat vor fi nevoiti sa isi coordoneze miscarile la fiecare pas. Astfel, toti participantii trebuie sa joace fotbal dupa regulile clasice, descoperind ca performanta este mult mai dificil de atins atunci cand sunt dependenti de alte persoane, insa nu este imposibil de obtinut.
 • Tiroliana – aceasta este o activitate extrema care creste pulsul participantilor cu fiecare secunda. Acestia trebuie sa parcurga un traseu la inaltime, cu ajutorul tirolienei, fiind instruiti de catre instructori autorizati inainte de a incepe.
salturi cu parasuta team building

Activitati sportive

 • Volei – acest sport bine-cunoscut este activitatea ideala de echipa, insa poate fi desfasurata si in moduri mai putin cunoscute. Participantii se pot aseza intr-un cerc, aruncand intre ei un ghem de sfoara, lasand sfoara sa se desfaca in timpul aruncarilor. Astfel, se va forma o retea in mijlocul careia va fi asezata o mingea cu care participantii vor juca volei, lansand mingea direct de pe retelele formate din sfoara.
 • Spider web – se vor alege doi copaci care vor servi ca instrumente de care se va lega o sfoara pentru a forma retele similare panzelor de paianjen. La final, participantii la joc vor trebui sa treaca prin gaurile ramase, in intregime, fara sa atinga sfoara.
 • Targa – Participantii vor fi impartiti in mai multe echipe, li se va oferi scotch si vor trebui sa construiasca o targa cu ajutorul acestuia. Astfel, vor trebui sa transporte membrii echipei pe un traseu desemnat pentru toate echipele.
 • Senilele – grupul este impartit in doua echipe care vor trebui sa se deplaseze cu doua schiuri de lemn. Acestia vor face o competitie al carei scop este atingere cat mai rapida a punctului de finish.
 • Rugby – Grupul este impartit in doua echipe care trebuie sa duca cat mai mult mingi in pas alergator in terenul adversarilor. Atunci cand o persoana este atinsa de catre un adversar in propriul teren, acesta va trebui sa porneasca de la capat.
 • Raul cu lava – Acesta este un joc strategic care presupune crearea unei strategii cu ajutorul careia fiecare membru al echipelor sa traverseze cu traseu care poate fi parcurs numai prin calcarea pe bucati de lemn. Acestea nu ajung pentru toti membrii echipei, motiv pentru care noi tehnici de trecere trebuie sa fie gandite.
 • Transportatorii – participantii la activitate vor fi impartiti in echipe care au sarcina de atransporta recipiente cu apa dintr-o zona in alta, folosind numai resursele primite de la instructori.
 • Nodul uman – si aceasta activitate presupune munca in echipa. Participantii la joc vor primi o sfoara cu ajutorul careia vor forma noduri fara sa isi indeparteze mainile de pe aceasta. Echipa castigatoare este cea care reuseste sa isi mentina mainile pe sfoara pe toata durata jocului.
team building la inaltime

Activitati de aventura

 • Treasure Hunt – vanatoarea comorilor este o activitate cunoscuta de catre cei care participa in mod constant la team building-uri. Aceasta presupune impartirea participantilor pe echipe si ascunderea unor obiecte in diferite zone. Fiecare echipa trebuie sa pregateasca o harta a zonei in care si-a ascuns obiectele, marcand componentele comorii. Participantii fac schimb de harti, pornind in cautarea comorii. Echipa castigatoare este cea care gaseste toate obiectele prima.
 • Mountain Quest – aceasta activitate presupune trecerea prin mai multe etape bazate pe ghicitori si enigme pe care vor trebui sa le rezolve in mod logic. Pentru a le rezolva, vor trebui sa tina cont de indiciile oferite, iar in momentul ajungerii in punctul final, participantii trebuie sa gaseasca cuvinte care duc la rezolvarea enigmei.
 • Pirates contest – aceasta competitie are loc pe apa, in zonele cu rauri sau parauri, folosind barci. Aceasta activitate de aventura ofera o doza de adrenalina pe care participantii o adora. Scopul acesteia este gasirea cat mai multor comori indicate de traineri.
 • Oile si ciobanul – echipa este impartita in doua parti: oi si ciobani. Fiecare echipa de ciobani are sarcina de a duce oile la stana. Ciobanii vor fi legati la ochi si vor trebui sa evite obstacoele intalnite pe traseu cu ajutorul indrumarilor oilor, care se pot exprima numai prin semnale vocale.
team building rafting

Activitati de constructie

 • Avioane, poduri, cladiri – aceasta activitate este flexibila si permite construirea oricarui instrument care ajuta la trecerea unui obstacol sau a unei ape. De asemenea, in timpul jocului, pot fi construite capcane pentru adversari, incetinind ritmul acestora.
team building climbing

Activitati de incheiere

 • Focul de tabara – aceasta activitate este relaxanta pentru toti angajatii. In cele mai multe cazuri, intalnirea la focul de tabara este plina de amintiri din timpul zilelor petrecute in aer liber. Pentru a face aceasta intalnire mai interactiva, participantii pot nota cate doua intrebari legate de experientele traite de catre grup. Hartiile cu intrebari se aduna intr-un bol din care participantii vor extrage la intamplare doua intrebari la care vor raspunde.
 • FlashMob –realizarea unui dans sincronizat pe o melodie aleasa de instructori este o alta modalitate distractiva de incheiere a zilei.
activitati de grup

Petreceri tematice si karaoke

 • Petrecerile sunt cu adevarat activitati de socializare in timpul carora colegii de munca pot relationa, amintindu-si cu placere de jocurile din timpul zilei. Aceste petreceri pot fi tematice precum patrecerile mascate, interpretarea unor personaje, petreceri hawaiiene, petreceri la piscina si multe altele.
karaoke party workteamfun

Vedeti si celelalte activitati

organizare teambuiling, teambuilding romania, team building romania, echipa unita romania, teambuilding cluj, teambuilding bucuresti, teambuilding timisoara, teambuilding iasi, teambuiling la munte, teambuiling la mare, activitati teambuilding, programe de teambuilding, echipe unite, jocuri teambuidling, jocuri team building, activitati indoor, activitati outdoor, activitati indoor teambuilding, activitati outdoor teambuilding, activitati teambuilding extreme, team building masterchef, teambuilding extrem, activitati masterchef, masterchef romania, masterchef teambuilding