Dezvoltarea comunicării prin joacă în organizații?

Team Building la Taverna Pietrei Craiului
Super Team Building la Taverna Pietrei Craiului
mai 4, 2017
teambuilding-uri
De ce este necesar sa organizam teambuilding-uri?
august 15, 2017

Scriem acest articol pentru toți managerii care vor să dezvolte o comunicare autentică și eficientă în echipa lor, dar și pentru persoanele creative, care știu și înțeleg că joaca la locul de muncă nu este un lucru atât de rău. Iar asta nu o spunem noi, o spun rezultatele și mărturiile angajaților care au astfel de experiențe în companii. Azi vorbim despre dezvoltarea comunicării prin joacă în organizații.

Adevărul din piață, adevărul bazat pe cifre, arată că angajații care se simt bine la locul de muncă, vând mai mult, cooperează mai bine cu colegii, cu managerii, vorbesc pozitiv despre firmă, recomandă produsele și serviciile firmei sau aduc angajați noi într-un mod natural, fără să fie plătiți sau obligați de cineva.

Când comunică cel mai bine oamenii? Ți-ai pus această întrebare? Ce părere ai? Noi, în lucrul cu companiile românești, am observat că comunicarea cea mai bună are loc atunci când oamenii se simt în siguranță și se simt relaxați. Asta înseamnă că tu, ca manager, chiar trebui să inspiri siguranță și încredere.

Poți îmbunătăți cel mai ușor comunicarea prin jocuri. Poți încerca jocuri diverse, într-una din zilele săptămânii, pentru o perioadă determinată, prin care să-i faci pe angajați să se simtă liberi, creativi, să-i surprinzi plăcut, să-i faci să simtă că spațiul de lucru nu este și nu trebuie să fie rigid. Să-i faci să se simtă ca acasă.

Tu ce joc ai implementa în compania ta, dacă ai putea?

Poate i-ai ajuta să se cunoască mai bine? Să se înțeleagă unii pe ceilalți? Să coopereze cu bucurie? Să creeze lucruri noi? Să aibă inițiativă?

Soluția oferită de profesioniști cu beneficii garantate pentru echipă, este să optezi pentru un teambuilding, construit și susținut de experți în psihologie și resurse umane, care știu, pe baza experienței practice, ce oferă și ce nu oferă rezultate. Sau poți opta pentru un teambuilding customizat, pe nevoile tale specifice.

Într-un mediu organizat și controlat, coordonat de profesioniști, echipa ta va decoperi mereu valențe noi, moduri noi de raportare la job și la munca de echipă.

Dacă îți dorești și tu echipe puernice și unite poți să ne comunici obiectivele tale pe termen lung și noi îți acordăm suportul în dezvoltare.

Echipa WorkTeamFun organizează activități și programe de teambuilding indoor și outdoor pentru dezvoltarea comunicării și a atașamentului în cadrul echipei.

 Work as a Team and have Fun!

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.