Emotie maxima in echipa prin teambuilding

Rafting extrem
Rafting extrem cu piratii WorkTeamFun
mai 10, 2016
teambuilding corporate
Beneficiile participării la un teambuilding corporate
ianuarie 27, 2017

Actiune, Comunicare, Echipa, Emotie, Teambuilding.

In acest articol va povestim despre Valea Draganului care este o zona ideala pentru a intra intr-o atmosfera de teambuilding, impreuna cu echipa ta. Peisajul, linistea si gazdele minunate fac un tablou si un meniu perfect pentru a incepe pregatirea si implementarea unui program de teambuilding de 2 zile, plin de emotie si comunicare, alaturi de o echipa fantastica.

In momentul in care ajung participantii in locatia unde are sa se intample evenimentul de uniune completa intre membrii unei organizatii, ne intrebam intodeauna cu emotie, oare cum va fi de data aceasta, oare cat de cooperanti vor fi? In acelasi timp analizam fiecare persoana, pe care o intampinam cu zambetul pe buze, si care urmeaza sa ne devina un judecator aspru al activitatilor pe care le-am pregatit pentru ei.

Programul pe care l-am sustinut acum 3 saptamani in zona barajului de la Valea Dragnului, la Pensiunea ART 1000 (o gazda minunta pe care o recomandam cu mare drag), a fost o poveste despre investigarea unei crime, mai exact, asasinarea portarului Tony.  Aici am combinat cautarea de comori, cu lupta intre criminali si politisti, care s-a finalizat cu propriul film mafiot si probe de foc, toate „in lupta” spre o cunoastere si o comunicare cat mai aprofundata, bazata pe multe zambete. :)

 

Feedbackul de la final pe care si l-au oferit intre membrii echipei a fost memorabil si plin de emotie, exact ce am urmarit si am asteptat sa se intample. Astfel, am putut spune cu voce tare, fara modestie – „MISIUNE INDEPLINITA CU SUCCES!” 🙂

 

Activitatile noastre sunt bine gandite si sunt create personalizat, sub forma unei povesti cu mult mister si actiune. Toate acestea, dupa o analiza anterioara a nevoilor prin discutii in detaliu cu managerii echipei care urmeaza sa particip si cu departamentul de resurse umane a companiei client.

Scopul nostru este intodeauna de a unii cat mult membri echipei, de a se cunoaste si mai bine si nu in ultimul rand, de a creste motivatia si implicarea lor in cadrul firmei. Toate acestea se obtin prin multa emotie care ajunge sa se transmita si sa se simta intre toti participantii, dupa parcurgerea intregului program de teambuilding.

Toate programele sunt pregatite si gandite atent de psihologi organizationali si traineri specializati pentru a-și atinge scopul in totalitate.

Pana data viitoare nu uitati: Work as a Team and have Fun! 🙂

if-you never try you`ll never know

Daca si tu iti doresti un program personalizat alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.workteamfun.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.