Rafting extrem cu piratii WorkTeamFun

Teambuilding la Bran
CSI: Teambuilding la Bran
aprilie 25, 2016
emotie prin teambuilding
Emotie maxima in echipa prin teambuilding
iulie 22, 2016

Acum 2 saptamani am fost la Cazanele Dunarii, o zona incredibila pentru activitati de teambuilding pe care o recomandam sa o vizitati si pentru relaxare.

Iubim aceasta zona si toate evenimentele noastre organizate aici au avut un impact pozitiv major asupra participantilor.

cazanele dunarii

Din Cluj la Eselnita faceti aprox. 5 ore, din Bucuresti faceti tot 5 ore, din Iasi destul de mult 🙂 iar din Timisoara faceti vre-o 2 ore.

La Eselnita am gasit o gazda minunata si foarte primitoare, Pensiunea Danubia, unde am petrecut 2 zile de vis si am unit o echipa fantastica, stransa aici din mai multe tari, unde activeaza in acest moment Atlas Copco.

Programul nostru de activitati outdoor personalizat a inbinat perfect peisajul fascinant cu piratii care urmau sa descopere comori intr-un mod extrem prin rafting pe Cerna si concurs cu barci pe Dunare continuand cu explorarea de pesteri. Seara am incheiat-o cu un scenariu de masterchef si apoi o petrecere karaoke pe masura.:)

IMG_1346DSC01590DSC01583

 

 

 

IMG_1343

IMG_1190IMG_1311IMG_1242

Finalul a fost plin de emotie in care participantii a stat in cerc si au impartasit ca au descoperit lucruri noi unii despre ceilalti, prin activitatile specifice de teambuilding WorkTeamFun de feedback si cunoastere.

Nu are rost sa va spunem ca testimonialele sunt pe masura programului si implicarii echipei Evolution TeamBuilding si ne mandrim cu asta. 🙂

„Ma bucur sincer ca am luat decizia de a colabora cu firma voastra, care a contribuit la succesul evenimentului. Activitatile organizate au fost amuzante, au legat membrii echipelor, le-au oferit un scop comun, i-au determinat sa colaboreze, sa aiba incredere unul in altul. Locatia, cazarea si activitatea de rafting au desarvarsit evenimentul.Va multumim inca o data pentru un eveniment reusit din toate punctele de vedere.” –Diana Caldarus (Communication and Marketing Support Eastern Europe South Region-Atlas Copco)

Si filmul evenimentului: After movie teambuilding-Trailer

 

Daca va doriti un astfel de program pe care sa nu-l uitati foarte mult timp dar  sa-si atinga obiectivele principale: dezvoltarea comunicarii, cunoasterea si crearea de legaturi puternice de colaborare intre membrii echipei, atasamentul fata de echipa si companie, disctractie, fun si relaxare, atunci sigur vreti sa ne cunostem 😉

(: Again- Work as a Team and have Fun! 🙂

Pentru un program personalizat de teambuilding cu echipa ta trimite-ne un email: office@evolution-hcc.ro, ne deplasam in orice zona a tarii cat si in strainatate.

www.workteamfun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.