CSI: Teambuilding la Bran

Recrutare
Recrutare – Sindromul Elefantului Activ.
aprilie 15, 2016
Rafting extrem
Rafting extrem cu piratii WorkTeamFun
mai 10, 2016

 CSI Team-building in Bran

In Aprilie 2016, o echipă tânără a decis să meargă pe programul de team-building  „Crime Scene Investigation”, organizat de către Evolution HCC si echipa WorkTeamFun.

Cu mic, cu mare, căței, purcei și un „cadavru plin de sânge” pe bancheta din spate, ne-am deplasat spre Bran unde sa desfasurat evenimentul. Fața polițistului de la benzinăria din Sighișoara în momentul în care a văzut ce aveam pe banchetă – priceless 🙂 După complexe și complicate explicații, am ajuns la vila-pensiunea Transylvanian Inn din Bran și am cunoscut echipele pe care aveam sa le unim si mai bine. Una din București și cealaltă din Sibiu – reuniți pentru acest team-building.

 

Dimineața următoare, am început activitatile de team-building , au descoperit cadavrul și au început drumul spre deslușirea misterului. După găsirea indiciilor, prelevarea probelor, interogatorii și alte activități menite să ducă spre autorii crimei, totul a culminat cu un schimb de focuri ca în filme, descoperirea criminalului și împărțirea diplomelor. Felicitări tuturor membrilor și criminalilor.

download (1)

 

Mulțumim echipei  pentru această ocazie de a petrece cu ei o zi și speram să ne reunim și la anul. Sunteți oameni frumoși, cu mult potențial și vă dorim succes!

Work as a Team and have Fun!

Pentru orice tip de program de team-building outdoor sau indoor personalizat nu ezitati sa ne contactati si veti intra cu siguranta in grupul WorkTeamFun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *