Recrutare – Sindromul Elefantului Activ.

Cum alegem locatia potrivita pentru un Teambuilding
Step 3 – Cum alegem locatia potrivita pentru un Teambuilding reusit
februarie 21, 2016
Teambuilding la Bran
CSI: Teambuilding la Bran
aprilie 25, 2016

Care este legatura dintre Recrutare si Elefantii activi?

Aceasta asociere nu este intamplatoare, putem spune ca un Recruiter de succes ar trebui sa posede calitatile unui elefant in miscare.

Poate putini dintre voi stiu ca elefantii sunt in topul celor mai inteligente animale , mai mult decât atât, cortexul creierului elefantului are mai mulți neuroni decât creierul uman, capacitatea lor de a învăța este formidabilă.

„În natură, elefanții sunt cunoscuți pentru modul lor remarcabil de ajutorare, intuiție și compasiune,” spune Joshua Plotnik, psiholog la Universitatea Cambridge din Anglia in urma studiior efectuate –

Sindromul Elefantului Activ-Evolution HCC

Studiile arata ca prin miscare scade nivelul de cortizol (hormonul considerat a provoca stresul) și crește nivelul de endorfină și serotonina.

Endorfina și serotonina sunt principalii responsabili de starea de bine și fericire. Când crește nivelul lor ne simțim fericiți, bine-dispuși, capabili de orice. Când scade prea mult nivelul lor apar anxietatea, stresul și emoțiile negative.

Nu intamplator cei mai de succes lideri sunt in continua miscare atat pe plan profesional ca si fizic.

In momentul in care recrutam este foarte importanta starea noastra de spirit, cat de activi si pozitivi suntem in momentul in care prezentam jobul, compania pentru care cautam noi lideri sau viitori campioni.

Credeti ca este importanta miscarea pentru a fi o persona de  succes si a deveni un” Elefant activ” ? 🙂

ATENTIE! Sindromul Elefantului activ se poate transmite si poate deveni periculos de benefic pentru cei care il accepta.

Poti afla mai multe informatii si secrete care te vor ajuta sa fii o persoana de HR de succes si un lider apreciat in organizatia din care faci parte, participand la  Training-ul HR Premium de Recrutare, Motivare si Evaluare de Personal, 100% Practic.”

Vrei sa afli mai multe informatii si sa te inscrii?  Vezi AICI agenda si detaliile.

Vreau sa ma inscriu acum si sa beneficiez de REDUCERE!  

MA INSCRIU!

Daca esti curios sa vezi ce au zis cei care au participat la acest Training Premium de HR acceseaza acest link: TESTIMONIALE

„Cea mai buna investitie este in uneltele cu care-ti faci meseria.” 
           -Benjamin Franklin-

 

Evolution HCC is building YOUR future!

We Learn as a Team and have Fun!

www.evolution-hcc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.