Exercitii de teambuilding virtual – pentru cei care lucreaza de acasa

Team Building la Parcul National Bucegi
Team Building la Parcul National Bucegi
martie 3, 2020

In momentul in care s-a produs schimbarea catre munca de acasa, comunicarea constanta si eficienta, alaturi de mentinerea spiritului de echipa  au devenit factori extrem de esentiali pentru buna desfasurare a lucrurilor. 

Acest articol ilustreaza cateva excercitii de teambuilding virtual care pot ajuta nivelul de motivatie si implicarea colegilor de munca, dar de asemenea relaxeaza situatia inconfortabila in care unii oameni se pot afla. 

1.Jocurile

Chiar daca este posibil sa sune ciudat, jocurile sunt printre putinele activitati care se intampla natural in mod virtual, mai ales in aceasta perioada. Asadar, o solutie pentru detensioarea activitatii este sa iti aduni echipa, sa formezi echipe si sa va jucati jocuri disponibile pe platforme online. La finalul rundei, puteti sa va premiati intre voi prin mici recompense menite sa aduca zambetul si sa intretina buna dispozitie. 

2.Cursuri si Traininguri online

Acesta este momentul in care fiecare se poate dezvolta personal si profesional aflandu-se intr-un mediu confortabil – la el acasa. Asadar, timpul si fuga dintr-un loc in altul nu mai este o problema reala, din acest motiv majoritatea oamenilor proactivi se inscriu la cursuri online pentru “soft skills”. Daca si tu esti in cautarea unor astfel de oportunitati pentru dobandirea unor cunostinte in mod facil si accesibil de oriunde, iti recomandam trainingurile online disponibile pe Scoala Practica HCC – valorifica timpul pe care il ai la dispozitie in mod eficient!

3.Activitati de voluntariat 

Pentru ca nimeni sa nu se simta lasat pe dinafara sau poate doar plictisit de aceasi rutina zilnica, poti sa iti iei echipa si sa faceti voluntariat la anumite centre care in aceasta perioada au nevoie de sprijin mai mult decat in mod normal. In acest mod, aduci zambetul pe fata oamenilor care au nevoie de o doza de optimism in viata 🙂 Si ce poate fi mai frumos decat gesturile mici facute din suflet?!

Speram ca aceste exemple de activitati de teambuilding virtual cu echipa in aceasta perioada iti vin de folos! De asemenea, nu uita sa iti sun colegii si sa ii intreb despre cum se simt, ce fac si incearcati sa comunicati cat mai des unii cu altii, empatia este poate cel mai necesar sentiment pentru a trece peste aceasta perioada ciudata.

Nu ezita sa ne trimiti un mesaj pe adresa office@workteamfun.ro . Abia asteptam sa-ti cunoastem povestea. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Un Share si un Like atat pe facebook, cat si pe LinkedIn, ne-ar ajuta foarte mult.  Cu cat va ajunge la mai multe persoane, cu atat ne va fi mai usor sa schimbam mediul de lucru, dar si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.