Team Building la Parcul National Bucegi

Magia Craciunului- workshop la birou
noiembrie 22, 2019

Team Building la Parcul National Bucegi 

Am inceput primavara la inaltime, in natura, inconjurati de padure si liniste multa, facand ceea ce ne place cel mai mult! Si de aceasta data, in teambuilding am avut ocazia sa intalnim oameni de bine, proactivi si pasionati de meseria lor. Programul de teambuilding WorkTeamFun s-a desfasurat in statiunea turistica Pestera-Padina, langa Parcul National Bucegi. O zona splendida, intesata de privelisti incantatoare si un adevarat refugiu, unde iti poti aduna gandurile si sa te incarci de energie pozitiva. Hotelul Pestera ne-a oferit toate facilitatile necesare pentru ca activitatile pe care le-am pregatit sa se desfasoare la cele mai inalte standarde. 

Echipa pe care am intalnit-o de aceasta data era mixta, membrii fiind de varste diferite si din departamente diferite, de la vanzari …pana la marketing. Au ales programul de teambuilding cu ocazia aniversarii de 5 ani a companiei, iar din acest motiv am incercat sa alegem activitatile cele mai de inters pentru participanti. Astfel, am pregatit o zi plina de activitati interactive, diverse concentrate pe imbunatatirea comunicarii intre departamente si totodata am pus accent pe unificarea echipei. Cea mai apreciata activitate din intregul program a fost “circuitul bila” – o activitate in care membrii au trebuit sa construiasca un circuit pentru o bila iar prin aceasta, participantii isi dezvoltau abilitatile  de planificare, impartire sarcini, crearea strategiilor pentru atingerea rezultatelor dorite. 

Participantii ne-au impresionat prin implicarea lor in fiecare activitate, spiritul de competivitate dar si prin lejeritatea si voia buna emanata pe tot parcursul programului de teambuilding. Pe seara, acestia au avut oportunitatea sa intre in rolul de actori, creand o seara de vis prin conceperea unor spoturi publicitare penru spoturi inedite,  cu ajutorul improvizatiei. Creativitatea, simtul umorului si modul in care au gestiona intreaga activitate au facut ca seara sa devina un adevarat show. 

Bineinteles, ce inseamna o aniversare fara o petrecere tematica? Seara ne-am distrat la petrecerea pe tema “Back to School”a carei atmosfera ne-a transpus pe toti, in trecut, la vremea adolescentei si a amintirilor legate de liceu. Muzica, dansul si distratia au fost la ele acasa! 

Din perspectiva de traineri, noi am vazut o echipa de oameni valorosi, dedicati ( unii dintre participanti fiind alaturi de companie inca de acum 5 ani, de la intrarea acesteia pe piata). Pentru noi a fost o adevarata placere sa facilitam aces program de team building aniversar, alaturi de o echipa desavarsita!

P.S. Locatia nu trebuie ratata, te sfatuim sa iei in considerare zona pentru organizarea team building-ului! Pe langa privelistea de vis, si facilitati ideale, Hotel Pestera este la aproximativ 2 ore distanta de reperul turistic: Babele si Sfinxul. Daca totusi vrei un team building la munte sau in alta zona turistica, dar in alta locatie poti sa arunci o privire pe platforma WorkTeamFun de locatii recomandate pentru team building si sigur vei gasi ceva pe placul tau!

Daca iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un mesaj pe adresa office@workteamfun.ro . Abia asteptam sa-ti cunoastem povestea. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rugam sa-i dai Share si Like atat pe facebook, cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane. In acest fel vom putea schimba mediul de lucru, dar si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *