Teambuilding-ul, un altfel de joc

teambuilding in sinaia
Team Building in Sinaia
octombrie 4, 2019
Magia Craciunului- workshop la birou
noiembrie 22, 2019

Un lucru important la care renuntam cand crestem, constient sau nu, il reprezinta jocul. Acaparati fiind de responsabilitati, de listele TO DO, de telefoanele si de programele tot mai incarcate de la munca, uitam esentialul. Jocul ca tehnica de relaxare ne ajuta sa ne reorganizam gandurile, astfel incat sa prioritizam corect cerintele vietii profesionale. Jocul pe care noi, echipa WorkTeamFun, il promovam este teambuilding-ul.

 

Scopul teambuilng-ului

 

Teambuilding-urile tintesc schimbarea si progresul. De la un grup de oameni care lucreaza in cadrul unei companii se va ajunge la o echipa care poate colabora eficient. Obiectivele sunt indeplinite mai usor in momentul in care membrii echipei se cunosc cu adevarat. Impartirea sarcinilor pentru o munca practica se poate realiza doar in momentul in care se cunosc atat puntele forte, cat si cele slabe ale fiecarui membru. De asemenea, conexiunea dintre colegi se va imbunatati, ceea ce ii va motiva, iar, astfel, performanta va atinge cote maxime.

Teambuilding-urile se focuseaza pe dezvoltarea unei comunicari profunde, pe colaborare si pe munca in echipa. Participantii vor fi pusi in fata unor situatii in care vor trebui sa ia decizii unanime si sa se adapteze rapid pentru a indepli anumite sarcini. In timpul jocurilor practicate in teambuilding se vor valorifica punctele forte si se vor minimaliza slabiciunile.

Rezultatele teambuilding-ului

 

⸙networking

⸙socializare si cunoastere in profunzime

comunicare eficienta

motivare reciproca

⸙creativitate si imovare

⸙cresterea productivitatii

⸙cresterea sentimentului de apartenenta

⸙diminuarea stresului si imbunatatirea atmosferei interne

⸙dezvoltarea empatiei reciproce

⸙o mai mare implicare din partea fiecarui membru al echipei

⸙expunerea competentelor si ideilor fiecarui membru

Daca consideri, la fel ca noi, ca jocul este inca important, chiar si pentru adulti, atunci echipa WorkTeamFun este alaturi de tine. Alaturi de tine vom organiza evenimentul perfect, personalizat in functie de preferinte. In ceea ce priveste locatia, iti poti alege unul dintre partenerii nostri din catalog. Iti asteptam cu drag echipa pentru un weekend de neuitat indiferent de sezon.

teambuilding

Nu ezita sa ne trimiti un mesaj pe adresa office@workteamfun.ro . Abia asteptam sa-ti cunoastem povestea. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Un Share si un Like atat pe facebook, cat si pe LinkedIn, ne-ar ajuta foarte mult.  Cu cat va ajunge la mai multe persoane, cu atat ne va fi mai usor sa schimbam mediul de lucru, dar si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *