Team Building in Sinaia

Teambuildingul - divertisment si eficienta
Team Building- intre eficienta si divertisment
septembrie 6, 2019
teambuilding
Teambuilding-ul, un altfel de joc
noiembrie 6, 2019

 Teambuilding in Sinaia : O experienta memorabila intr-o zona spectaculoasa.

Team Buildingul este un program de activitati care are ca scop imbunatatirea comunicarii si a colaborarii  dintre colegi. 

Un program de Team Building WorkTeamFun este livrat cu succes daca a atins obiectivul companiei si nevoile participantilor. Rolul nostru a fost sa ne apropiem cat mai bine de participanti si sa le prezentam programul intr-un mod cat mai atragator care sa le deschida apetitul pentru implicare si colaborare. Un trainer amuzant, relaxat, spontan, si cu pasiune pentru programe de team building are un impact important in reusita evenimentului. 

De departe, a fost cel mai provocator lucru din ultima perioada, cheia succesului unei activitati de team-building este o intelegere cat mai buna a obiectivului organizatiei si a echipei careia activitatea i se adreseaza.

Cu siguranta pot spune ca a fost un program de Team Building si nu unul de Team Drinking. Orice Team Building pentru a atrage participantii are o componenta de distractie, fun. In plus sunt activitati ce necesita o abordare de echipa, unele sunt foarte neasteptate si creative, precum realizarea unor obiecte impreuna cu echipa, sau coordonarea unei echipe in diverse joculete. Participantii sunt pusi astfel intr-un context nou, inedit, intr-o atmosfera relaxanta si fara presiune, sau sub o presiune de tip joaca, in care se pot distra  si dobandi comportamente si abilitati noi, sa gaseasca solutii creative, cat si sa sa gandeasca in afara cutiei.

Un exemplu de activitate outdoor dar care se poate face si indoor, care pentru mine personal incurajeaza crearea unei echipe unite si motivate este Trust Walk. Aceasta se axeaza pe: incredere, comunicare, leadership, interactivitate, colaborare, cat si evaluare a riscurilor. Rolul jocului este de a-i face pe ceilali membrii ai echipei sa aiba incredere in liderul lor, care ii va ghida pe tot parcursul traseului. 

Pentru noi un Team Building livrat cu succes inseamna sa vezi bucuria participantilor dupa ce au o experienta memorabila impreuna, care sa ii apropie, care ii fac sa socializeze mai mult, sa se simta cu adevarat liberi.

Daca iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un mesaj pe adresa office@workteamfun.ro . Abia asteptam sa-ti cunoastem povestea. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rugam sa-i dai Share si Like atat pe facebook, cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane. In acest fel vom putea schimba mediul de lucru, dar si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.