Team Building- intre eficienta si divertisment

Un Teambuilding Western intre strugurii de la Crama „La Salina”
iulie 3, 2019
teambuilding in sinaia
Team Building in Sinaia
octombrie 4, 2019

Dulce et utile.

Dupa saptamani de munca intensiva angajatii pot deveni demoralizati si obositi, eficienta poate scadea, iar aparitia conflictelor nu este exclusa. Prin urmare, echipa nu numai ca are nevoie, dar si merita momente de respiro, care la sfarsit sa dezvolte compania. Echipa noastra a creat programe in acest sens: reconsolidarea moralului si a bunei functionari intre colegi. Unde si cum facem acest lucru sunt doua dintre intrebarile comune la care vom raspunde pe parcursul acestui articol. Teambuildingul – divertisment si eficienta, util si placut – nucleul WorkTeamFun.

Unde?

Romania dispune de resurse importante care asteapta sa tina drept mediu de relaxare si recreere. Noi, cei din WorkTeamFun oferim programe si locatii de team building atat in Transilvania, cat si in Moldova sau Dobrogea. Clujul( unde se afla sediul echipei noastre) beneficiaza de imprejurimi montane, cu lacuri si crame. Punem la dispozitie Resorturi precum Fisherman’s Resort pentru activitati outdoor( drumetii, distractii nautice), Hotel Iadolina ca baza de tratament( bai cu plante, sauna, masaj) sau Crama La Salina. Mai mult, in functie de preferintele fiecaruia, cautam si oferim locul ideal pentru fiecare client.

 

Cum?

De la mediul oficial si de la relatiile formale dintre colegii de munca, transpunem echipa intr-un ambient placut si deschis. Obiectivul il reprezinta dezvoltarea unei comunicari eficace si empatice la locul de munca si o cunoastere in profunzime a nevoilor fiecarui individ.

Venim cu propuneri de activitati atat outdoor, cat si indoor, dar si cu traininguri de comunicare. Tinand cont de pasiunile fiecarora, oferim activitati outdoor precum paintball, plimbari cu ATV-ul sau crestem adrenalina prin tiroliane ori treasure hunt. Pentru cele indoor, am conceput jocuri de icebreaking si familiarizare, ca si karaoke, mima, Noaptea Misterelor sau producerea unui film.

In ceea ce priveste trainingul de comunicare, organizam discutii libere, non-formale care au drept scop transparenta. Deziratul il constituie identificarea punctelor slabe din interiorul organizatiei si, mai apoi, contribuirea fiecarui coleg cu solutii pentru problema cu pricina. Astfel, fiecare va asculta si va fi ascultat, lucru ce va intari relatiile, va creste empatia si va detensiona contactele dintre lideri si angajati.

   

 

Building your future!

Ni se spune adesea sa traim in prezent. Avand grija de noi si de clipa de fata, vom nutri un viitor profitabil. In contextul crearii unui mediu productiv care sa aduca beneficii pe termen lung firmei si angajatilor sai, teambuildingul – divertisment si eficienta – este esential. Oferind echipei relaxare prin activitati distractive, in locatii speciale, viitorul se construieste pe piloni stabili. In acest fel, relatiile interumane si de comunicare care se consolideaza vor aduce de la sine imbunatatiri si progres.

 

     

Daca iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un mesaj pe adresa office@workteamfun.ro . Abia asteptam sa-ti cunoastem povestea. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rugam sa-i dai Share si Like atat pe facebook, cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane. In acest fel vom putea schimba mediul de lucru, dar si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *