Step 3 – Cum alegem locatia potrivita pentru un Teambuilding reusit

Teambuilding – Pirații si Insula Apetit Catering
februarie 9, 2016
Recrutare
Recrutare – Sindromul Elefantului Activ.
aprilie 15, 2016
Arata tot

Step 3 – Cum alegem locatia potrivita pentru un Teambuilding reusit

Cum alegem locatia potrivita pentru un Teambuilding

#Step 3.

In acest articol iti vom spune dupa ce criterii sa alegi locatia, zona, hotelul,  pensiunea care sa se potriveasca cu echipa, activitatile si obiectivele grupului pentru a avea un TeamBuilding reusit.

 

Rafting Evolution Teambuilding-WorkTeamfun-activitati otdoor

 

  1. Zona pe care o alegi trebuie sa fie una unde nu ati mai fost si sunt si obiective turistice pe care le puteti vizita pe langa activitatile alese.O zona noua atrage intodeauna si creeaza entuziasm in randul participantilor,  mai ales daca o prezinti si cu o mica poveste dupa ce te documentezi putin despre istoricol zonei.
  2. Dupa ce ai zona geografica in care vrei sa mergi trebuie sa cauti pensiunea, cabana sau hotelul unde veti sta in functie de numarul participantilor. Locatia aleasa trebuie sa fie dotata cu spatiu de interior generos cat si exetrior pentru a va putea desfasura activitatile de temabuiding atat cele de indoor cat si outdoor.
  3. Cautati o locatie in care sa fiti NEAPARAT numai voi, sa nu mai fie si alte persoane cazate in acea pensiune, hotel, cabana. Acesta este unul din cele mai importante lucruri pentru ca evenimentul vostru de teambulding sa-si atinga scopul. Va asiguram ca nu  doriti sa peatreaca langa voi anumite persoane cu un gen de muzica care nu va place 😉 sau sa se creeze discutii neplacute in timpul activitatilor si sa va strice tot zenul echipei 🙂               
  4. Important ar fi sa vedeti locatia inainte sa mergeti, sa va puteti face planul dinainte si sa nu aveti surpriza ca ve-ti gasii altceva decat a- ti sperat sau vi sa spus de catre proprietar. Daca nu aveti aceasta posibilitate cautati cat mai multe informatii si testimoniale pe retelele sociale si forumuri sa va asigurati ca este ok.
  5. Discutati cu proprietarul locatiei aspecte legate de petrecerea de seara sau karaoke, sa nu aveti anumite interdictii .
  6. Intrebati inainte daca se poate face un foc de tabara , care este de efect ,mai ales daca pregatesti cateva activitati funny si o muzica buna sau chiar pe cineva cu o chitara langa foc care sa va incante.

Speram ca v-am facut pofta de iesit cu echipa sau prietenii si va dorim mult Fun in orice fel de TeamBuilding alegeti sa mergeti, important este sa iesiti, pentru ca va ajuta atat in viata personala cat si profesioanala.

Citeste si celelate articole legate de CUM  concepem programului si activitatile de teambuilding :

Step1. Top-6-aspecte-de-luat-in-calcul-la-organizarea-unui-teambuilding

„Step2. Cum-sa-concepi-activitatile-de-teambuilding-si-sa-le-pui-in-valoare-conform-cu-obiectivele-alese”

 

Si nu uitati: Work as a Team and have Fun! 🙂

www.workteamfun.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.