Un colt de rai nestiut aproape de Bucuresti pentru Evenimente Corporate

echipe
Echipele si fiecare ”EU” al acestora
august 13, 2018
Un Teambuilding Western intre strugurii de la Crama „La Salina”
iulie 3, 2019

Aproape in fiecare sfarsit de saptamana organizam si planificam cate un eveniment corporate in locatii diferite in tara. Ne plimbam constant si intalnim pretutindeni oameni noi si interesanti din diferite domenii de activitate. Unim echipe, ascultam povesti si ne hranim creativitatea incercand sa gasim solutii cat mai interactive in programele WorkTeamFun de teambuiling pentru a readuce buna dispozitie in companii! 

Weekend-ul trecut l-am petrecut in Bucuresti alaturi de o echipa extraordinara. Locatia gazda ne-a impresionat profund, aceasta aflandu-se la aproximativ 40 de km distanta de capitala. Odata ajunsi acolo simti ca patrunzi intr-un colt de rai, domeniul conferind-ti senzatia teleportarii intr-un alt univers. Acacia Village oferta oaspetilor  peisaje de vis, locatia este foarte discreta si este impanzita de spatii verzi, nuferi, copaci si multe flori. Peisajul feeric este completat ideal de vietuitoarele care se plimba libere prin verdeata. 

Livada ferita de spatiul urban oferta oaspetilor umbra pomilor si mult aer proaspat alaturi de alte facilitati pentru destindere ideala: piscina interioara, spa, teren de sport, loc de joaca pentru copii si spatiu disponibil pentru tot felul de activitati.

Team Building-ul pe care am ales sa-l organizam in aceasta locatie paradisiaca s-a concentrat pe  consolidarea companiei deja unita si a intensificarii spiritului de echipa intre membrii departamentelor, prin incurajarea comunicarii dintre acestea. Activitatile alese au relevat eficient lucrurile pe care participantii le au in comun si au evidentiat caracteristicile esentiale din cadrul echipei astfel comunicand mai eficient. Bineinteles, datorita confesiilor si deschiderii membrilor companiei s-a transmis foarte multa emotie, iesind la iveala multa energie pozitiva. 

De la activitati sportive la cele creative, de la constructie la actorie, am imbinat  perfect activitatile, dupa cum ne-au marturisit participantii, si fiecare membru s-a implicat si a colaborat cu cat mai multi colegi, ceea ce nu se intampla la job in fiecare zi. Finalul in care s-a facut si premierea tuturor participantilor si fiecare membru a avut ocazia sa spuna motivele pentru care isi apreciaza colegii a lasat o amprenta solida marcata de lacrimi de bucurie in randul intregii echipe.

Orice firma specializata de team building, care organizeaza activitati de comunicare si de echipa constant pentru companii trebuie sa tina cont si de locatia aleasa. Astfel incat, mediul in care participantii se aduna ii ajuta pe acestia sa se simta cat mai confortabil pentru a-si confesa parerile si trairile cat mai sincer. Locatiile de team building sunt un punct cheie in desfasurarea cat mai buna a evenimenului corporate constituind un procent de 60% din succesul oricarui eveniment.

Fie ca sunt activitati indoor sau outdoor de teambuilding echipa WorkTeamFun alcatuita din traineri specializati in programe de teambuilding pune accent pe emotie, empatie, colaborare, cunoastere si atasamentul fata de grup, toate rezumand in imbunatatirea comunicarii la locul de munca.

 

Sa ne vedem in curand si va uram echipe motivate si unite!

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

organizare teambuiling, teambuilding romania, team building romania, echipa unita romania, teambuilding cluj, teambuilding bucuresti, teambuilding timisoara, teambuilding iasi, teambuiling la munte, teambuiling la mare, activitati teambuilding, programe de teambuilding, echipe unite, jocuri teambuidling, jocuri team building, activitati indoor, activitati outdoor, activitati indoor teambuilding, activitati outdoor teambuilding, activitati teambuilding extreme, team building masterchef, teambuilding extrem, activitati masterchef, masterchef romania, masterchef teambuilding

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *