Imbunatatirea comunicarii prin team training WorkTeamFun

mod de relaxare si consolidare
Team Building-ul: un mod de relaxare si consolidare a echipei
aprilie 26, 2018
motiveaza-ti angajatii
Motiveaza-ti angajatii prin comunicare!
iunie 4, 2018

In acest weekend, am organizat un program de team building imbinat cu un training eficient de comunicare pentru unul din clientii nostri.Pentru noi a reprezentat un prilej unic in care am intalnit oameni motivati si determinati sa iti rezolve problemele interne ale organizatiei prin activitatile propuse de WorkTeamFun indreptate spre imbunatatirea comunicarii, dezvoltarea spiritului de echipa si prin activitati oudoor de teambuilding.

Intregul eveniment a decurs peste asteptarile noastre deoarece am lucrat cu o echipa foarte receptiva si dornica de implicare pentru imbunatatirea comunicarii in mediul organizational. Dar si datorita locatiei in care ne-am desfasurat evenimentul, Pensiunea Orgona, care se poate mandri cu un spatiu exterior foarte generos desprins din povesti, care ne-a gazduit pe tota durata evenimentului. Acest lucru ne face sa o pozitionam in top daca cautati locatii de evenimente corporate Cluj-Napoca.

Prin facilitatile puse la dispozitie si prin cadrul natural deosebit de spatios, toate activitatile pe care le-am pregatit participantilor au decurs foarte bine. Acest team building poate fii luat drept un exemplu prin implicarea de care au dat dovada membrii companiei dar si prin calitatea locatiei si ospitalitatea gazdelor.Activitatile acestei sesiuni de team building combinat cu sesiunea de training pe comunicare si rezolvarea de probleme s-au concentrat pe cunoasterea membrilor echipelor mai bine.In cadrul activitatilor propuse echipele au fost impartite aleator, fiecare membru avand oportunitatea de a lucra cu oameni de pe alta departamente astfel incat sa creasca interactiunea intre acestia.

Asemenea unui loc de munca intr-o companie la care ajungi intamplator pe baza calitatilor tale profesionale, de multe ori nu ai oportunitatea de a interactiona foarte mult cu ceilalti pentru aflarea intereselor comune. Printre alte activitati cheie pe care le-am abordat in cadrul acestui eveniment s-a regasit si un exercitiu care consta in gasirea calitatilor si a intereselor membrilor echipei. Intreaga activitate a fost interactiva, colegii de munca devenind impresionati de tipul intereselor pe care le prezinta fiecare in parte.

In continuarea team building-ului am organizat o scurta sesiune de training de comunicare pentru a-i ajuta pe acestia sa comunice eficient dar si pentru a-i invata cum sa isi rezolve problemele interne cu care se confrunta fiecare companie in parte. Asadar, un termen cheie utilizat in cadrul unei comunicari eficiente este empatia prin care ne-am referit la puterea de a asculta a fiecarui om in parte si prin autocontrolul de care trebuie sa dea dovada fiecare persoana care face parte dintr-o organizatie. In cadrul training-ului s-a evidentiat si importanta transferului emotional care trebuie sa stea la baza fiecarei relatii interpersonale pentru un nivel de cooperare crescut.

Sesiunea de training a fost urmata de un exercitiu care presupunea descoperirea problemelor care stau in interiorul organizatiei si nu sunt rezolvate, prin intermediul comunicarii s-a ajuns la o solutie comuna a tuturor problemelor, acest lucru creand un ambiet armonios si motivant deoarece fiecare membru al echipei i s-a oferit o importanta prin acordarea unui punct de vedere pentru solutionarea problemelor din cadrul companiei. Acest team building s-a desfasurat cu succes imbinand atat informatiile precioase din cadrul companiei dar si activitatile dinamice si interactive care au facilitat buna dispozitie in cadrul grupului, acesta plecand spre casa si mai uniti si mai comunicativi unii cu ceilalti.

Un merit deosebit pentru facilitatile in care a fost organizat team builing-ul il detine Pensiunea Orgona, care prin spatiul natural ne-a pus la dispozitie o arie larga in care am avut posibilitatea de a organiza activitatile propuse ceea ce reprezinta un aspect mai mult decat ideal pentru team building-ul WorkTeamFun. Avand in vedere acest lucru,  recomandam Pensiunea Orgona cu toata increderea tuturor doritorilor pentru astfel de evenimete sau petreceri outdoor, evenimente oudoor de firma de pana la 500 de persoane.

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.