Teambuilding in mijlocul Deltei- O destinatie unica, Resort Gura Portitei

Teambuilding in Parcul National Retezat- Pensiunea Sarmis
iunie 17, 2024
teambuilding in sinaia
Teambuilding de neuitat la Pensiunea La Roata, Gura Humorului!
iulie 4, 2024
Arata tot

Teambuilding in mijlocul Deltei- O destinatie unica, Resort Gura Portitei

Descoperiți Resort Gura Portiței – Destinația Perfectă pentru Teambuilding, Training și Workshopuri

 

În inima Deltei Dunării, la Gura Portiței, se află un resort deosebit, o oază de liniște și frumusețe naturală, perfectă pentru companii și corporații care doresc să organizeze teambuilding-uri, training-uri și workshopuri. Resort Gura Portiței oferă un cadru unic, combinând peisaje spectaculoase cu facilități moderne, asigurând astfel un mediu ideal pentru dezvoltarea echipelor și crearea de experiențe memorabile.

 

 


Cazare Confortabilă

Resort Gura Portiței pune la dispoziție camere spațioase și bine echipate, care oferă confort și relaxare după o zi plină de activități. Fiecare cameră este dotată cu internet Wi-Fi, TV cu ecran plat și baie proprie, iar designul interior combină elemente moderne cu accente tradiționale, creând o atmosferă caldă și primitoare.

Restaurant cu Bucătărie Tradițională și Internațională

Restaurantul resortului servește o gamă variată de preparate delicioase, atât din bucătăria tradițională românească, cât și din cea internațională. Meniul poate fi personalizat pentru a include opțiuni de catering pentru evenimente speciale, cum ar fi prânzuri de afaceri sau cine festive.

Săli de Conferință și Workshopuri

Resort Gura Portiței dispune de săli de conferință moderne, echipate cu tehnologie audio-video de ultimă generație, oferind un mediu ideal pentru sesiuni de training, workshopuri și prezentări. Capacitatea sălilor poate fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui eveniment.

Activități de Teambuilding

Localizat într-un cadru natural spectaculos, resortul oferă numeroase oportunități pentru activități de teambuilding. Echipele pot participa la excursii cu barca prin Delta Dunării, sesiuni de pescuit, plimbări pe plajă sau drumeții în natură. Aceste activități nu doar că stimulează colaborarea și comunicarea, dar și creează amintiri de neuitat. Activitatile se pot organiza atat oudoor pe plaja sau indoor in caz de vreme nefavorabila.

Atracții Locale

1. Delta Dunării: Explorați una dintre cele mai spectaculoase și bine conservate delte din Europa, bogată în biodiversitate și peisaje uimitoare.
2. Plaja Gura Portiței: Bucurați-vă de plajele sălbatice și de apa curată, perfectă pentru relaxare și activități recreative.
3. Rezervația Biosferei Delta Dunării: Oportunități de observare a păsărilor și de explorare a ecosistemelor unice ale Deltei.

Recomandări de Călătorie

– Perioada Ideală de Vizitare: Primăvara și toamna sunt ideale pentru a organiza un event corporate sau un teambuilding la  Gura Portiței , când vremea este plăcută și natura este în plină splendoare.
– Transport: Accesul se face de obicei cu barca din Jurilovca, oferind o călătorie scenică până la resort. Exista locuri de parcare special amenajate.
– Etichetă Culturală: Familiarizați-vă cu obiceiurile locale șiexplorati cultura si preparatele locale.

 

Descoperiți Resort Gura Portiței și transformați evenimentele corporate într-o experiență de neuitat, plină de învățare, colaborare și inspirație, într-un cadru natural și liniștit. Rezervați acum și oferiți echipei dvs. oportunitatea de a se dezvolta și de a se conecta într-un mod autentic și inspirator.

Puteti contacta direct locatia: (https://guraportitei.ro/en/), sau ne putem ocupa noi de tot evenimentul, Email: office@workteamfun.ro

Work as a Team and have Fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.