Teambuilding in Parcul National Retezat- Pensiunea Sarmis

teambuilding work team fun
Teambuilding de 5 stele la Casa Bata
mai 23, 2024
Teambuilding in mijlocul Deltei- O destinatie unica, Resort Gura Portitei
iunie 17, 2024
Arata tot

Teambuilding in Parcul National Retezat- Pensiunea Sarmis

Descoperiți Pensiunea Sarmis Sarmizegetusa – Destinația Ideală pentru Teambuilding, Training și Workshopuri

 

În inima României, în satul Sarmizegetusa din județul Hunedoara, se află Pensiunea Sarmis, din Sarmizegetusa, un loc ideal pentru companii și corporații care doresc să organizeze teambuilding-uri, training-uri și workshopuri. Cu o combinație perfectă de confort modern și autenticitate culturală, pensiunea oferă cadrul perfect pentru evenimente corporate de neuitat.

 

 Facilități și Servicii

Pensiunea Sarmis, dispune de camere spațioase și elegante, echipate cu toate facilitățile necesare pentru a asigura confortul oaspeților săi. Fiecare cameră este dotată cu internet Wi-Fi, TV cu ecran plat și baie proprie, oferind un spațiu relaxant după o zi plină de activități cat si piscina interioara.

Restaurant cu Bucătărie Tradițională

Restaurantul pensiunii servește preparate delicioase din bucătăria tradițională românească, pregătite cu ingrediente locale de cea mai bună calitate. Meniul variat poate fi adaptat pentru a include opțiuni de catering pentru evenimente speciale, cum ar fi prânzuri de afaceri sau cine festive.

Săli de Conferință și Workshopuri

Pensiunea este echipată cu săli de conferință moderne, ideale pentru sesiuni de training, workshopuri și prezentări. Sălile sunt dotate cu echipament audio-video de ultimă generație, oferind un mediu propice pentru învățare și colaborare.

Activități de Teambuilding

Înconjurată de peisaje naturale spectaculoase și locații istorice, pensiunea oferă numeroase oportunități pentru activități de teambuilding atat oudoor cat si indoor. De la drumeții în Parcul Național Retezat, la explorarea ruinelor antice ale Sarmizegetusei Regia și Ulpia Traiana Sarmizegetusa, echipele pot descoperi împreună frumusețea și cultura acestei regiuni.

Teambuilding

Atracții Locale

1. Sarmizegetusa Regia: Descoperiți ruinele capitalei dacice și învățați despre istoria fascinantă a Daciei.
2. Ulpia Traiana Sarmizegetusa: Vizitați vestigiile capitalei romane a Daciei, cu temple, amfiteatre și alte structuri istorice.
3. Parcul Național Retezat: Bucurați-vă de peisaje impresionante, trasee de drumeții și biodiversitate unică.
4. Castelul Corvinilor (Hunedoara): Un castel gotic-renascentist impresionant, perfect pentru excursii de o zi.

Recomandări de Călătorie

Perioada Ideală de Vizitare: Tot anul este perioada optimă pentru a explora zona.
– Transport: Este usor de ajuns si beneficiat si de loc de parcare pentru autocar sau masini, WorkTeamFun va poate facilita si inchirerea masinii.

Se pot organiza o multime de ctivități de teambuilding în natură, în apropierea Pensiunii Sarmis cat si in interiorul ei.

Descoperiți  Sarmizegetusa și transformați evenimentele corporate într-o experiență memorabilă, plină de învățare și colaborare, într-un cadru natural și istoric unic. Rezervați acum și oferiți echipei dvs. oportunitatea de a se dezvolta și de a se conecta într-un mod autentic și inspirator.

Contactati direct pensiunea Sarmis( https://www.pensiuneasarmis.ro) sau ne putem ocupa noi de tot pachetul. Email: office@workteamfun.ro

Work as a Team and have Fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.