Ce este un teambuilding?

teambuilding-uri
De ce este necesar sa organizam teambuilding-uri?
august 15, 2017
Ce trebuie sa contina un teambuilding
Ce trebuie sa contina un teambuilding de succes?
august 29, 2017

Acest articol se adreseaza mai ales celor care nu au participat inca la un teambuilding si celor care nu siguri daca este o investitie profitabila in acest moment. Ce este un teambuilding? La ce sa ne asteptam? De ce merita energia si timpul nostru? De ce atat unele companii mici, cat si cele mari, pun accent pe aceste evenimente?

 

  1. Creaza legaturi puternice in echipa

Unul din beneficiile cele mai puternice ale unui teambuilding foarte bine facut este acela ca poate crea legaturi noi si puternice intr-o echipa. Fie ca vorbim de intarirea legaturilor intre colegi noi sau de o echipa ce se bucura de stabilitate, de neintelegeri marunte sau de conflicte mai serioase, un teambuilding poate crea legaturi solide in echipele pe care le manageriezi sau din care faci parte.

 

  1. Te ajuta sa descoperi lucruri pe care nu le stiai

Plecand intr-o locatie noua, inedita, intr-un loc special, o parte din tiparele de comportament de la birou dispar sau se schimba. Numai prin faptul ca mergeti intr-un loc diferit. Teambuilding-ul in sine, prin exercitiile si situatiile specifice, special gandite sa te ajute, va scoate la lumina lucruri pe care nu le stiai despre echipa ta. Ele te pot ajuta sa te recalibrezi si sa te raportezi diferit, atat la situatiile pozitive, cat si la cele negative.

 

  1. Intelegi si aplici diferit munca in echipa

Se vorbeste mult despre munca in echipa. Simti ca echipa ta este o echipa in adevaratul sens al cuvantului? Ce lipseste? Sau, de ce ar fi nevoie pentru a duce lucrurile si mai departe? Pentru a mari sau chiar a dubla rezultatele pe care le ai in acest moment?

 

  1. Te distrezi

Acest aspect — distractia, este super important. Faptul ca angajatii vad ca se pot simti bine impreuna, cu adevarat, ca se pot bucura unul de compania celuilalt, poate produce schimbari incredibile.

 

 

  1. Cunosti oamenii dintr-o alta perspectiva

Iti cunosti echipa, colegii sau sefii, altfel decat i-ai vazut pana acum. Aceasta schimbare de optica, desi pare imposibila la birou, in mijlocul furtunii sau rutinei de zi cu zi, este posibila intr-un teambuilding.

 

  1. Primesti energie

Tot ceea ce facem si tot ceea ce nu facem se bazeaza pe energie. Ce vrei de la angajatii sau de la colegii tai? Energie buna, nu? Pentru a putea si tu sa mergi mai departe si pentru a evolua impreuna. Energie buna transmisa colegilor, clientilor, partenerilor si asa mai departe. Acea energie este deja in echipa ta. Ea trebuie scoasa la lumina si amplificata prin metode specifice. Un teambuilding poate face acest lucru.

 

  1. Gasesti solutii noi la problemele cu care te confrunti

Cum ar fi ca de acum inainte sa stii cu certitudine ca orice problema ai avea, poti gasi solutii si o poti rezolva intr-un mod nou, interesant sau mult mai rapid? Acest lucru este posibil si este aplicat de multe din echipele cu care noi am colaborat.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta.

 Work as a Team and have Fun!

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.