Ce trebuie sa contina un teambuilding de succes?

Ce este un teambuilding
Ce este un teambuilding?
august 22, 2017
echipe motivate
Cum dezvoltam echipe motivate prin joaca?
septembrie 5, 2017

Vrei sa organizezi un teambuilding insa nu stii care e alegerea cea mai potrivita pentru tine? Astazi clarificam ce trebuie sa contina un teambuilding pentru a produce rezultate concrete, pe termen lung.

 

  1. Care sunt nevoile si obiectivele echipei?

Pentru a garanta succesul oricarui teambuilding, este nevoie de experienta in a identifica, a clarifica si a pune in actiune nevoile si obiectivele echipei tale. Primul pas pentru a rezolva o problema, este sa stim care este problema. Primul pas pentru a crea rezultate, este sa stim ce rezultate sunt cele mai relevante pentru ca echipa ta sa functioneze la parametri maximi.

 

  1. Ce este si cum se obtine cu adevarat spiritul de echipa?

La ce se refera de fapt teambuilding? Un teambuilding are ca obiectiv principal crearea, redescoperirea, intarirea si sustinerea spiritului de echipa.

Stii ce inseamna acest spirit de echipa? Pentru noi, inseamna ca echipa trebuie sa existe intr-un spirit comun. Pentru o cauza comuna. Echipa unita devine o singura energie, munca este focusata, iar rezultatele devin doar o consecinta fireasca a claritatii si a muncii focalizate, care provoaca bucurie celor care o fac.

 

  1. Diferit

Pentru noi, un teambuilding de succes este o experienta diferita, surprinzatoare. O experienta care te provoaca sa vezi dincolo de ceea ce vezi in echipa ta in fiecare zi. Sa gasesti solutii noi si noi modalitati de abordare pentru a performa, pentru a gestiona conflictele, pentru a crea unitate in echipa.

 

 

  1. Distractiv

Daca ne urmaresti stii deja ca deviza noastra e „Work as a Team and have Fun”. Dupa rezultatele concrete, pe care le oferim clientilor nostri, distractia este cea mai importanta garantie ca facem lucrurile asa cum ar trebui. Un teambuilding reușit este un teambuilding in care te distrezi, apelezi la creativitate si imaginatie.

 

  1. Transformativ

Un teambuilding de succes este un teambuilding transformativ. Teambuilding-ul care creaza rezultate si schimbare pe termen lung. Echipe motivate si unite, care isi redescopera misiunea si motivatia de a exista impreuna si o pastreza, o transforma si o lasa sa evolueze cu mult dupa terminarea experientei alaturi de noi.

 

Daca vrei sa oferi echipei tale un teambuilding focusat pe rezultate, noi te putem ajuta cu identificarea si punerea in practica a tuturor celor 5 aspecte de mai sus. Organizam si sustinem teambuilding-uri personalizate, conform nevoilor din acest moment ale echipei tale, pentru a redescoperi spiritul de echipa si a forma grupuri unite care stiu ce fac si stiu de ce fac ceea ce fac.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.