Cum dezvoltam echipe motivate prin joaca?

Ce trebuie sa contina un teambuilding
Ce trebuie sa contina un teambuilding de succes?
august 29, 2017
teambuilding-uri
Un teambuilding nu este suficient. Afla de ce mai ai nevoie
septembrie 13, 2017

Care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la atmosfera din compania ta? Gandeste-te bine. Care este primul lucru la care se gandesc angajatii tai? I-ai intrebat? Acesta este brand-ul tau. Te surprinde? Sloganul nostru este „Work as a Team and Have Fun”. Echipa ta se distreza? Care este rolul distractiei intr-o echipa si cum dezvoltam echipe motivate prin joaca?

Daca esti manager si ai in grija ta echipe, este foarte probabil sa fii o persoana pragmatica, cu focus pe rezultate, fie ca sunt abilitati ce tin de personalitatea ta sau le-ai dezvoltat pe parcurs.

Stim cat de importanta este disciplina si rezultatele generate intr-un timp dat. Principiul dupa care ne ghidam este principiul DOP: disciplina, organizare, perseverenta”, insa, organizand foarte multe teambuilding-uri pentru companiile romanesti (grupuri intre 10 si 250 de persoane), am inteles cat de important este elementul distractie sau joaca in dezvoltarea oricarei echipe.

 

 

Te-ai gandit vreodata la compania, departamentul sau echipa ta ca la un teren de joacă?

Daca angajatii tai vin la locul de munca cu zambetul pe buze, gandidu-se ca azi vor descoperi inca ceva nou, ca se vor simti bune cu orice au de facut, ca vor avea o stare de bine si un nivel ridicat de energie, cum crezi ca se va vedea asta in performantele saptamanale si lunare ale companiei?

Oferta macar o portiune (2 ore, vinerea) in care angajatii sa poata lucra prin joaca, se pot distra lucrand, pot incerca lucruri noi, pot crea o atmosfera de weekend. Vezi cum functioneaza pentru tine si imbunatateste pe baza feedback-ului scris pe care il ceri de la echipa ta.

O alta modalitate prin care poti implementa joaca in echipa ta, intr-un mod strategic, bine pus la punct, e prin a le oferi teambuilding-uri special create pentru nevoile lor din acest moment.

Noi, echipa WorkTeamFun România organizam teambuilding-uri personalizate care sa creeze si imbunatateasca relatiile din echipa ta, munca in echipa, raspunsul la situatiile limita si multe altele. In plus, iti recomandam locatii Premium, potrivite tembuilding-urilor, care sa creeze un spatiu deosebit, unic si o experienta care sa genereze rezultate durabile in echipa ta.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.