Un teambuilding nu este suficient. Afla de ce mai ai nevoie

echipe motivate
Cum dezvoltam echipe motivate prin joaca?
septembrie 5, 2017
Psihologia angajatilor
Psihologia angajatilor – Cum setezi ancore mentale la un teambuilding?
septembrie 18, 2017

Sustinem teambuilding-uri pentru companii din tara si din strainatate, cu grupuri intre 10 si 250 de persoane. Primim reactii foarte bune de la participanti si stim de ce teambuilding-urile noastre customizate produc rezultate. Totusi, un teambuilding nu este de ajuns. Afla de ce mai ai nevoie.

Avem privilegiul sa ne intalnim cu echipe de foarte multe feluri, cu provocari diverse, conflicte sau pur si simplu cu oameni care vor sa-si imbunatateasca performantele si sa creeze echipe legate. Fiecare echipa si fiecare intalnire este diferita datorita participantilor. Chiar si atunci cand avem participanti care se intorc pentru mai multe teambuilding-uri, exista diferente semnificative si transformari noi in echipe.

Companiile romanesti se educa si inteleg tot mai profunnd rolul si impactul evenimentelor de teambuilding, tocmai pentru ca vad rezultate concrete in echipele lor. Acesta este motivul pentru care o parte din companii au ca prioritate trimestriala sau anuala teambuilding-urile. In aceste cazuri, vorbim de un proces sustinut.

Dar un teambuilding nu este suficient. Stii ce lipseste?

 

Pentru ca teambuilding-urile sa functioneze este nevoie de continuitate.

Atat prin participarea constanta a echipelor in acest tip de evenimente, dar si printr-o alta metoda simpla, logica, o metoda care, de cele mai multe ori, face diferenta.

Pentru a garanta ca rezultatele de dupa un teambuilding au ecouri clare pe termen lung, este nevoie de continuitate.

Daca vei pastra si vei aplica principiile de la teambuilding, aproape ca nu ai cum sa nu ai rezultate. Aici este nevoie atat de suportul managerilor, cat si un grad de constientizare al angajatilor, care merge dincolo de evenimentul la care au participat.

Daca conduci o echipa si ai simtit pe pielea ta beneficiile teambuilding-urilor, nu te opri la unul singur. Nu fa din asta o exceptie, ci o practica constanta, sanatoasa. Provocarile oricarei echipe pot fi solutionate, daca folosesti instrumentele potrivite.

Daca vrei sa organizam un teambuilding customizat pe nevoile echipe tale si sa implementam pentru tine metode testate, despre care stim ca funtioneaza, contacteaza-ne. Abia asteptam sa te cunoastem.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.