Elementul care te ajuta sa construiesti echipe mult mai usor

Beneficii Teambuilding
Beneficii Teambuilding: 5 Beneficii la un teambuilding WorkTeamFun
octombrie 3, 2017
teambuilding maramures
Teambuilding organizat in Maramures
octombrie 13, 2017

Misiunea noastră este sa dezvoltam oameni si echipe performante si motivate. Cum facem asta? Acum nu mai este un secret. Daca citesti articolele si e-mail-urile noastre, poti afla relativ repede ce am descoperit in lucrul cu peste 1000 de companii si cum poti si tu sa iti dezvolti echipa. Care este elementul care te ajuta sa construiesti echipe usor si distractiv?

Petrecem 8 ore la locul de munca. Unii dintre noi petrec 1–2 ore in trafic. Plus pauza de masa. Plus pregatirile dinainte sa mergi la job.

E cert ca o mare parte din viata noastra o petrecem la locul de munca, alaturi de manageri si de colegii nostri. Tu, managereul, ai tot interesul sa creezi echipe cu care sa te mandresti. Angajatul va simti ca orele zilnice pe care le aloca muncii, sunt o investitie buna, daca stii sa il faci sa creada si sa simta acest lucru.

Construirea unei echipe nu trebuie sa fie un proces anevoios, stresant, care sa ne dea cu trei pasi inapoi de fiecare data cand facem un pas inainte. Sunt aici sa iti spun ca se poate si altfel.

Poti crea echipe intr-un mod simplu.

Care e elementul secret si care este asul nostrul din maneca in echipa WorkTeamFun?

Esti pregatit sa afli?

Hm… e un secret pe care nu stiu daca pot sa ti-l spun, dar daca tot suntem aici… voi face o exceptie. 🙂

Elementul surpriza cu care poti crea echipe mult mai usor si durabil este Distractia.

Ajuta-ti echipa sa se distreze atat in momentele usoare, cat si in cele tensionate si nu va mai simti ca munceste. Este atat de simplu. Noi testam asta de cate ori avem ocazia, atat in compania noastra, cat si in multe din companiile pe care le ajutam.

Vrei sa aduci distractia in compania ta? Inscrie-ti echipa la un teambuilding personalizat, oferit de expertii nostri in psihologie si resurse umane, care au facut din distractie un mod de a fi. Contacteaza-ne pentru urmatorul tau teambuilding, pentru ca distractia sa devina parte din echipa ta.

 

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.