Teambuilding organizat in Maramures

construiesti echipe
Elementul care te ajuta sa construiesti echipe mult mai usor
octombrie 9, 2017
Teambuilding Extrem
Teambuilding Extrem – Rafting & More
octombrie 14, 2017

In acest team building organizat in Maramures ne-am concentrat pe activitatile indoor, ca rezultat al conditiilor meteo, dar si datorita faptului ca am avut in principal exercitii foarte mult bazate pe interactiunea dintre participanti, colaborare si comunicare.

Desi vremea de afara nu a fost favorabila in proportie de 100%, am realizat ca atunci cand o echipa are o atitudine pozitiva si dornica sa-si imbunatateasca performanta, conditiile meteo sunt mai putin importante.

Participantii din acest team building au dovedit in cadrul activitatilor organizate multa implicare si competitivitate, in sensul bun al cuvantului, fapt pentru care si rezulatele obtinute in urma unor exercitii au fost peste asteptari.

„Nimic nu il poate opri pe omul cu o atitudine mentala corecta sa isi indeplineasca scopul.

Nimic din lumea asta nu il poate ajuta pe omul cu o atitudine gresita.”

Aceasta experienta ne-a aratat din nou ca uneori atitudinea pe care o avem cantareste poate mai mult decat anumite competente tehnice, daca ar fi sa ne rezumam strict la viata profesionala, dar acest lucru poate fi valabil si in viata personala de cele mai multe ori.

Astfel, putem afirma inca o data ca atitudinea pozitiva sau negative joaca un rol foarte important in evolutia noastra profesionala sau personala.

Incercati sa priviti mai mult partea plina a paharului si sa adoptati atitudinea potrivita pentru a obtine rezultate si performante cu resursele pe care le aveti, indiferent ca uneori acestea ar putea fi limitate.

Vrei sa schimbi sau sa imbunatatesti atitudinea angajatilor tai? Inscrie-ti echipa la un teambuilding personalizat, oferit de expertii WorkTeamFun in psihologie si resurse umane.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.