Teambuilding Extrem – Rafting & More

teambuilding maramures
Teambuilding organizat in Maramures
octombrie 13, 2017
Cum formez echipe prin teambuilding-uri?
octombrie 17, 2017

In team buildingul din acest weekend, spre deosebire de cele anterioare, am avut parte de mai multa adrenalina alaturi de o echipa care s-a dovedit suficient de curajoasa ca sa accepte provocarea noastra, aceea de a face rafting intr-un teambuilding extrem.

Organizand diverse team buildin-uri ne-a fost confirmat faptul ca activitatile si exercitiile dintr-un teambuilding ii pot ajuta pe participanti sa constientizeze anumite slabiciuni sau atuuri pe care ei le au in cadrul unei echipe, ceea ce are drept rezultat imbunatirea comunicarii si a performantelor echipei.

Activitatile extreme dintr-un team building sunt la fel de benefice, deoarece scot participantii din zona lor de confort, necesitand in acelasi timp si un mai mare efort fizic, fapt ce ii ajuta pe cei implicati sa descopere noi lucruri despre propriile limite, abilitati si chiar despre cele a colegilor. Nu in zadar se spune ca: “lucrurile extraordinare din viata noastra se intampla in afara zonei noastre de confort”.

Pe langa efortul fizic pe care il presupune un team building extrem, trebuie de precizat in primul rand faptul ca o astfel de activitate ii poate ajuta intr-o mare masura pe participanti sa-si depaseasca anumite bariere emotionale. De asemenea, intr-un team building se poate evidentia foarte bine competitivitatea si perseverenta participantlor.

Asadar team building-urile extreme nu sunt deloc de evitat, ci dimpotriva, ar putea fi o buna solutie pentru depasirea anumitor bariere din cadrul unei echipe si chiar pot conduce la o mai buna interactiune dintre membri si consolidare.

Vrei sa schimbi sau sa imbunatatesti atitudinea angajatilor tai? Inscrie-ti echipa la un teambuilding personalizat, oferit de expertii WorkTeamFun in psihologie si resurse umane.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.