Cum formez echipe prin teambuilding-uri?

Teambuilding Extrem
Teambuilding Extrem – Rafting & More
octombrie 14, 2017
echipa unita
Echipa unita  –  mit sau realitate?
octombrie 23, 2017

Esti nou in conducerea unei echipe? Vei prelua o echipa noua? Astazi raspundem la intrebarea “Cum pot sa formez echipe printr-un teambuilding?”

Teambuilding-ul iti ofera tie si echipei tale experienta si uneltele de care aveti nevoie la inceput de drum, pentru a forma echipa si a crea relatii puternice si durabile.

  1. Un teambuilding te ajuta sa iti cunosti echipa

Primul pas pentru a forma o echipa este sa-i cunosti foarte bine pe oamenii din echipa ta. Intr-un cadru non-formal, in timpul unor exercitii utile sau distractive, in timp ce sunt deschisi si relaxati, ai ocazia sa-i cunosti pe fiecare, asa cum sunt. Sa vezi de ce sunt atrasi, ce le place, ce nu le place, unde au dificultati.

 

  1. Identifici punctele forte si punctele slabe ale echipei tale

Intr-un teambuilding este foarte usor sa identifici punctele forte si punctele slabe ale echipei tale din acest moment. Spun din acest moment, pentru ca se poate lucra la ceea ce ai identificat. Marele avantaj insa este ca stii de unde pleci, intelegi unde se afla fiecare. Apoi, in timp, poti comunica cu ei, atat individual cat si in grup, poti identifica nevoile lor, pentru a-i putea ajuta.

 

  1. Vezi de ce au nevoie, pentru a deveni o adevarata echipa

Ai vrea sa vezi exact care sunt nevoile membriilor din echipa ta si de ce au nevoie in mod concret pentru a deveni o adevarata echipa? Un teambuilding de calitate iti ofera aceasta oportunitate. Te lasa sa vezi unde este nevoie sa intervii si unde puteti coopera pentru a transforma echipa ta intr-o echipa unita si performanta, care nu munceste pentru ca trebuie, ci pentru ca vrea si, in acelasi timp, se bucura de proces.

  1. Identifici tipuri de personalitate si tipare comportamentale

Un teambuilding bine facut scoate rapid la iveala tipurile de personalitate ale oamenilor din echipa ta si iti arata tipare comportamentale care vor reaparea cu siguranta si la birou. O data intelese aceste tipare si cum se integreaza ele in echipa, ele pot duce la performanta individuala si de echipa si la consolidarea echipei.

 

  1. Vezi unde se simt cel mai bine si poti replica asta in companie

Nu in ultimul rand, vezi ce tip de experiente, actiuni, interactiuni si exercitii provoaca cea mai mare placere angajatilor tai. Emotionali sau pragmatici, visatori sau calculati, indiferent de diferentele dintre ei, toti vor rezona mai puternic cu anumite activitati. De ce? Anumite activitati le oglindesc personalitatea, vin in sprijinul talentelor si nevoilor lor din acest moment.

Vrei sa primesti o radiografie completa a echipei tale, sa iti cunosti echipa, punctele forte, punctele slabe, nevoile, tipurile de personalitate si comportamele din echipa, pentru a putea forma o echipa puternica si unita? Cere un teambuilding personlizat pentru echipa ta. Fa din formarea echipei tale un proces simplu alaturi de expertii WorkTeamFun.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.