Echipa unita  –  mit sau realitate?

Cum formez echipe prin teambuilding-uri?
octombrie 17, 2017
Starea de bine a angajatilor “well-being”
Starea de bine a angajatilor “well-being”. Cum facem asta corect?
noiembrie 1, 2017

Azi dezbatem un subiect foarte interesant: Echipa unita — mit sau realitate? Tu ce crezi? Se pot crea echipe unite sau suntem condamnati sa rezolvam probleme si conflicte pentru totdeauna? Poti crea o echipa unita in compania sau in departamentul tau? Afla din articolul de azi.

Singurul mod prin care o echipa poate performa, poate produce rezultate si, mai ales, se poate bucura de proces, este daca poate deveni o echipa unita.

Intr-o organizatie in care fiecare membru al echipei munceste pentru el, face tot ce face pentru el, pentru propriul beneficiu, nu putem vorbi despre performanta.

Desi suntem obisnuiti sa vedem top performeri, angajati foarte buni si sa ne gandim “el e mai talentat” sau “el e, pur si simplu mai bun”, experienta noastra cu echipele romanesti de la 10 la 250 de persoane, ne arata ca performanta nu este un act singular. Performanta este rezultatul unei echipe unite.

Echipa unita — mit sau realitate? Cum creez o echipa unita?

Modul prin care noi reusim sa creem echipe unite, atat in companii mici, cat si in companii multi-nationale, sunt teambuilding-urile.

Cum creaza teambuilding-urile echipe unite?

  1. Cadru informal, dedicat unificarii echipei
  2. Exercitii personalizate, construite conform celor mai importante nevoi ale echipei
  3. Exercitii care cultiva abilitati de lucru in echipa
  4. Exercitii si activitati de coagulare si unificare a echipei
  5. Metode specifice pentru rezolvarea conflictelor
  6. Multa distractie

Acestea ar fi doar cateva din punctele esentiale ale unui teambuilding WorkTeamFun. Cert este ca, in fiecare saptamana in care organizam un teambuilding pentru echipele cu care colaboram, vedem cum echipa unita este departe de a fi un mit. Echipa unita poate fi realitatea ta de zi cu zi, oamenii tai pot lucra impreuna, pot sa-si creasca rezultatele, pot fi productivi si autonomi.

Vrei sa creezi echipe unite? Cere un teambuilding customizat WorkTeamFun, pentru a apropia cu adevarat membrii echipei tale si a-i ajuta sa indeplineasca obiectivele companiei cu mult entuziasm si cu motivatia potrivita.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.