Can you say ‘I love my job!’ ?

munca in echipa
Munca in Echipa
august 27, 2015
Teambuilding la Valiug
Teambuilding la Valiug – Echipa Raiffeisen Agro
noiembrie 26, 2015
Arata tot

Can you say ‘I love my job!’ ?

I love my job
[ultimate_heading heading_tag=”h1″][/ultimate_heading]

Trebuie sa iti iubesti munca, dar si colegii de munca

Steve Jobs afirma faptul ca ‘Singura modalitate de a excela in ceea ce faci este sa iubesti ceea ce faci’. Dezvoltand aceasta idee, haideti sa descoperim impreuna reteta ‘succesului’.

Cati dintre noi putem afirma faptul ca abia asteptam sa vina luni dimineata sa mergem la locul de munca? Da.. probabil ca nici unul! Si pentru ca suntem realisti, intr-adevar, dupa un weekend relaxant, nu este asa de usor sa ne trezim luni dimineata pentru o saptamana plina! Dar cat de mult schimba asta faptul ca te mobilizezi si mergi cu drag la locul de munca?

Totul tine de cat de mult iubesti ceea ce faci, de cat de mult iti doresti sa te dezvolti profesional, indiferent de cariera aleasa!

Referindu-ne la nivelul motivational existent in compania in care activam, putem sustine faptul ca este principalul motor care pune in functiune modul in care ne organizam si reusim sa ne indeplinim obiectivele, spre realizari comune. Daca nivelul motivational este scazut in companie  nu trebuie sa ne dam batuti! Haideti sa punem pe foaie obiectivele noastre pe termen scurt si pe termen lung si sa ne motivam singuri, descoperind succesul. Sa nu uitam faptul ca in orice actiune intreprinsa exista si o reactiune si ca tot ceea ce facem contribuie la dezvoltarea noastra – atat profesionala, cat si personala!

Privind acest aspect si din punct de vedere al echipei cu care ne desfasuram zilnic activitatea, este necesara o compatibilitate fara de care nu putem interactiona in indeplinirea obiectivelor. Ajungem aici tot la factorul motivational – atata timp cat avem o echipa care ne sustine si ne ajuta, vom reusi! Invata sa ceri ajutorul colegilor sau parerile lor in anumite situatii. In general, avand mai multe optiuni o poti selecta pe cea mai buna.

Si care este cel mai bun moment pentru a impartasi pareri?  Cafeaua de dimineata!

Sigur ca este foarte important momentul in care ne alegem cariera profesionala! Atat timp cat ne regasim in ceea ce facem si avem o dorinta continua de dezvoltare si rezultatele noastre apar mai usor, mai repede. Dar cum procedam in momentul in care nu ne regasim in cariera aleasa? Ei bine.. e timpul sa faci o schimbare! Arunca o privire aici: http://www.evolution-hcc.ro/cariera_si_job-uri.html

Cariera potrivita pentru tine, un mediu de lucru relaxant, flexibilitatea de a lua o decizie, o echipa in care te regasesti – toate contribuie la zambetul cu care intram dimineata in birou! In momentul in care simti ca organizatia in care lucrezi este a ta, atunci vei avea rezultate!

Ce inseamna sa fii un om de succes? Sa fii acea persoana care merge implinita dimineata la job.. chiar daca astazi e luni..

  ILOVE MY JOBLet’s Work as a Team and have Fun, as always! 🙂

Loredana  R. – HR Specialist & Recruiter Evolution HCC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.