Teambuilding-uri corporate: De ce au efect asupra angajatilor?

Psihologia angajatilor
Psihologia angajatilor – Cum setezi ancore mentale la un teambuilding?
septembrie 18, 2017
Beneficii Teambuilding
Beneficii Teambuilding: 5 Beneficii la un teambuilding WorkTeamFun
octombrie 3, 2017

Organizam periodic teambuilding-uri corporate. Fiecare intalnire cu o echipa este diferita si dintr-un anume punct de vedere, fiecare teambuilding este o surpriza si pentru noi, din pozitia organizatorilor si a echipei de suport. Cu toate acestea, intelegem ce functioneaza si ce nu functioneaza si stim de ce angajatii din mediul corporate iubesc teambuilding-urile.

O corporatie este o organizatie care functioneaza pe baza sistemelor, regulilor si a unui volum mare de angajati. Este normal sa fie asa. Fara sisteme, corporatiile ar falimenta. Sistemele se asigura de modul in care compania livreaza produse sau servicii si, de asemenea, se asigura de gradul de satisfactie al angajatilor sai.

In multe cazuri, mediul corporate este resimtit ca fiind strict, rigid, din punct de vedere al regulilor si a modului in care functioneaza lucrurile. Balanta este foarte subtire, iar companiile care au inteles acest lucru, lucreaza constant la a oferi o atmosfera deosebita angajatilor, indiferent de munca pe care o fac.

Angajatii din mediul corporate iubesc teambuilding-urile din 2 motive:

  1. Creaza relatii profunde cu echipa din care fac parte
  2. Vad teambuilding-urile ca pe o activitate care le da voie sa fie liberi, sa se joace, sa isi descatuseze personalitatea si emotiile

Tocmai aceasta diferenta, organizarea si disciplina din corporatie si creativitatea de la teambuilding-uri, creaza un contrast incredibil, care produce rezultate la nivel intern si la nivel extern in ceea ce priveste echipele.

Daca conduci o echipa in mediul corporate, ofera angajatilor tai posibilitatea sa participe la teambuilding-uri de calitate. Sa se descopere si sa se redescopere la nivel personal, dar si la nivel de grup. Inscrie-ti echipa la un teambuilding personalizat. Nu rata aceasta oportunitate. Ofera-le o experienta de neuitat si, totodata, creste performanta grupului.

 

Daca si tu iti doresti un program personalizat de teambuilding alaturi de echipa ta, nu ezita sa ne trimiti un scurt mesaj pe adresa office@workteamfun.ro  pentru ca abia asteptam sa cunoastem si povestea ta. 🙂

www.WorkTeamFun.ro


Daca ti-a placut acest articol te rog sa-i dai Share si Like atat pe facebook cat si linkedin sa ajunga la cat mai multe persoane sa putem schimba mediul de lucru si mentalitati. Multumim! 🙂

 Work as a Team and have Fun! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.